Logo

Styret i Kunnskapsparken Origo AS

Styreleder Karl-Johan Jakola

Karl-Johan er administrerende direktør i NorInnova Forvaltning AS som forvalter investeringsfondet NorInnova Invest AS med en kapitalbase på ca. 250 mill kr. Før dette var han administrerende direktør i selskapet i NorInnova AS. Karl-Johan er utdannet Cand.Real fra Universitetet i Tromsø, og har en rekke styrelederverv i selskaper utgått fra FoU-miljø.

Nestleder Odd-Levy Harjo

Odd-Levy er økonomi- og personalsjef ved Alta Kraftlag. han har lang arbeidserfaring fra revisjon og økonomi og utdanning innen økonomi samt markedsføring/IT. Odd Levy har bred erfaring fra styrearbeid i ulike bransjer. Fra 2001 har han arbeidet i energibransjen, i Repvåg Kraftlag til 2007, og etter dette i Alta Kraftlag.

 

Styremedlem Inger Berit Persen

Inger er rektor ved Alta videregående skole hvor hun begynte i 2009. Hun har en bachelor i internasjonalisering og pedagogikk. Inger har vært reiselivssjef i Finnmark Reiseliv, og har bakgrunn som lærer i faget salg og service på Tromsdalen videregående skole.

 

Styremedlem Heidi Bjørkli

Heidi er rådgiver i Statnett SF. Hun er utdannet siviløkonom med spesialigering innen økonomistyring. Heidi har sin yrkesbakgrunn fra familiebedrift og rådgivningsselskap, før hun i 1992 begynte i Statnett.

 

 

Styremedlem Jens-Harald Jenssen

Jens-Harald er direktør i IKT-selskapet ElTele AS i Alta. Han har en bred lederbakgrunn, bl.a. som daglig leder i Finnmark Reiseliv og Alta Boligbyggelag. Jens-Harald har en bachelor i reiseliv fra Høgskulen i Sogn og Fjordane, og en bachelor i økonomi og adminstrasjon fra Høgskolen i Finnmark.