Logo
Nyhetsartikkel /

Frokostmøte 23. mai 2012

Skrevet av: Beate Juliussen         Dato: 21.05.12 12:40

Arctic Race of Norway er et internasjonalt etapperitt på sykkel, planlagt som et årlig arrangement langs norskekysten fra og med 2013. Rittet skal i første omgang bruke kysten av Nord-Norge som arena, men vil kunne utvides til å omfatte store deler av kyst-Norge. Kom og hør Knut Eirik Dybdal fortelle hvordan vi skal få det til!

Rittet planlegges arrangert tidlig i august måned, med de unike omgivelsene som eksotiske lysforhold og nordnorsk natur har å tilby deltakere, publikum og TV-seere. Gjennom å utnytte det arktiske lyset, kan etappene arrangeres på ettermiddagstid, med direktesendinger i beste sendetid både i USA og Europa. Ingen andre internasjonale sykkelritt kan tilby tilsvarende sendeskjema, og rittets attraktivitet for TV-reklame blir dermed enestående.

Arctic Race of Norway jobber for å få til et årlig internasjonalt idrettsarrangement i Nord-Norge og støttes blant annet av den internasjonale sportsorganisasjonen A.S.O (Tour de France, Paris-Roubaix, Dakar Rally osv, osv).  

Vil du høre om disse planene som både Næringsarena Nord (Næringsforeningene i Tromsø, Fauske, Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Rana og Vesterålen) og O6 (Ordførerne i de 6 største byene i NN) har gitt sin støtte til?

Onsdag 23. mai kl 08.30 inviteres du til frokostmøte på Messaninen i Kunnskapsparken i Alta til en presentasjon av Arctic Race of Norway.

Daglig leder Knut Eirik Dybdal kommer, kommer du?

Påmelding til; post@anf.no eller 95137173

Her er et lite knippe av mulige effekten av arrangementet:
• ASO er med på laget og garanterer 190 TV stasjoner som vil sende fra rittet i 2013
• Det er ikke sikkert vi har ASO med om et år.
• Fantastisk mulighet til å markedsføre Norge, Norsk næringsliv og spesielt reiseliv.
• Et stort løft for idretten og frivilligheten
• Stor fokus på helse, miljø og nordområdene
• Økonomiske ringvirkninger for hele landsdelen

NYHETER:

11.09.2017
Ny nettside
11.05.2015
Ny prosjektleder i Origo
09.01.2015
Styrekompetansekurs
11.04.2014
Ny prosjektleder i Origo
[ NYHETSARKIV