Logo
Nyhetsartikkel /

Prosjekt LUEN skal få flere leverandører i Nord-Norge til å levere tjenester

Dato: 30.08.11 12:51

Statnett og Statkraft skal alene investere for 20 milliarder i landsdelen når de skal bygge energiforsyning for fremtiden. Her skal neste generasjons nett med stasjoner og koblingsanlegg fra Narvik til Hammerfest på plass. Statkraft skal også fornye og utvikle flere av de eldste kraftverkene i landsdelen og i tillegg skal det bygges noen nye kraftverk for produksjon av vannkraft og vindkraft.

Det er i den forbindelse at Statnett, Statkraft og Innovasjon Norge ønsker å bidra til å utvikle nordnorske leverandører for å kunne få et bredere leverandørmarked i Nord-Norge. LUEN (leverandørutvikling til energisatsing i nord)er et prosjekt med mål om å få flere leverandører fra Nord-Norge til de oppdragene som kommer. Vil din bedrift ta del i denne utviklingen? Origo deltar i prosjektgruppen for LUEN, og ønsker å oppfordre bedrifter som kan være mulige leverandører til å delta i dette prosjektet.

Meld din interesse til oss og bli med på seminarene som blir arrangert 22. september og 17. november i Alta. Seminaret er gratis, og det vil blant annet bli tatt opp temaer som markedsmuligheter, anskaffelser, bedriftssamarbeid, kvalitetsledelse, sertifisering og HMS. For mer informasjon og påmelding se www.luen.no. Kontaktperson i Origo er Jan Sigurd Johnsen, kontakt han gjerne på mail eller ring 905 19 775.

NYHETER:

11.09.2017
Ny nettside
11.05.2015
Ny prosjektleder i Origo
09.01.2015
Styrekompetansekurs
11.04.2014
Ny prosjektleder i Origo
[ NYHETSARKIV