Logo
Nyhetsartikkel /

IKT Alta – et bedriftsnettverksprosjekt i startgropa

Skrevet av: Beate Juliussen         Dato: 25.05.11 09:14

Fem Altabedrifter har gått sammen om å starte et bedriftsnettverk for IKT bedrifter. Jens-Harald Jenssen, direktør i Eltele, er leder for styringsgruppen som skal jobbe med utviklingen av nettverket. – Å jobbe med utvikling er kjempe spennende, sier Jenssen. Vi går flere bedrifter sammen fordi vi mener det vil gjøre oss sterkere. Nettverket vil ha mulighet til å jobbe med større leveranser, i et større geografisk nedslagsfelt og ikke minst med innovative løsninger.

Jenssen kan fortelle at det har vært en positiv utvikling innen IKT-miljøet i kommunen de senere årene, med flere bedrifter innen ulike deler av IKT-næringen; programvare¬utvikling, mobilapplikasjoner, nettverksdrift, support og handel. Bedriftene er i hovedsak små, men i god utvikling. Vi ser at programvareselskapene har et stort vekstpotensial og har samtidig kraft for å trekke med seg de øvrige i nettverket ut av Alta.

Bedriftene som er med i nettverket til nå er: Eltele, IT Partner Finnmark AS, Ascella, K2 Solutions AS og Origo som står for fasiliteringen av prosjektet. Nettverksprosjektet er finansiert gjennom egeninnsats fra bedriftene og tilskudd fra Innovasjon Norge.

NYHETER:

11.09.2017
Ny nettside
11.05.2015
Ny prosjektleder i Origo
09.01.2015
Styrekompetansekurs
11.04.2014
Ny prosjektleder i Origo
[ NYHETSARKIV