Logo
Nyhetsartikkel /

Beate ansatt i Origo

Skrevet av: Hege Elisabeth Johansen         Dato: 02.11.10 12:08

Hun kjenner Finnmark ut og inn og brenner for å jobbe med utviklingsmulighetene som finnes i fylket. Derfor nølte ikke Beate Juliussen på å søke på stillingen som prosjektleder i Origo Nord.


Den 3. januar tiltrer hun i stillingen som prosjektleder hos Origo og det som i dag er nabobedriften til hennes nåværende arbeidsplass i Kunnskapsparken Alta.
– Jeg stortrives i miljøet og opplever det som både spennende og viktig og være en del av kunnskapsmiljøet i kunnskapsparken. Særlig hvis man brenner for å jobbe med de mulighetene som finnes i fylket og har et sterkt ønske om å jobbe med utvikling i nord, påpeker Beate Juliussen.

 

22 søkere sendte inn sin søknad på prosjektlederstillingen som Origo lyste ut for kort tid siden. Blant dem var Juliussen fra Nord-Norsk Reiseliv (tidligere Finnmark Reiseliv). Administrerende direktør i Origo Nord, Jan S. Dølør, synes det er positivt at så mange viste interesse for stillingen, og er svært fornøyd med å ha fått akkurat Juliussen med på laget.


– Juliussen har lang erfaring fra næringslivet og kjenner Finnmarkskregionen godt. Hun har dessuten solid bakgrunn fra arbeid med prosjekter av den størrelsen som vi er på jakt etter, og kan vise til gode resultater fra arbeid med utviklingsprosjekter og nasjonale programmer , sier Dølør.

Selv ser Juliussen fram til å skifte beite. Hun legger likevel ikke skjul på at det blir både rart og vemodig å forlate reiselivsbransjen etter til sammen 11 år.
– Men nå jeg er klar for nye utfordringer. Jobben i Origo tror jeg blir spennende. Ikke minst blir det for mitt vedkommende morsomt å jobbe opp mot andre næringer enn reiseliv. Jeg har riktignok lang erfaring fra næringen, men jeg er ganske sikker på at en stor del av erfaringene kan overføres til andre typer næringer, smiler Juliussen, som har opparbeidet seg et godt nettverk i løpet av mange år innen reiselivet. Deriblant fra stillingen som reiselivssjef i Finnmark.

Beate Juliussen vil jobbe med mulighetene i Finnmark. Det tror hun prosjeklederstillingen i Origo vil legge til rette for.

NYHETER:

11.09.2017
Ny nettside
11.05.2015
Ny prosjektleder i Origo
09.01.2015
Styrekompetansekurs
11.04.2014
Ny prosjektleder i Origo
[ NYHETSARKIV