Logo
Nyhetsartikkel /

Inkubator Nord samler gründere i Alta

Skrevet av: Hege Elisabeth Johansen         Dato: 20.09.10 09:55

Mandag 8. november inviteres inkubatorbedrifter fra hele Nord-Norge til inkubatorsamling i regi av Inkubator Nord. Inspirasjon og entusiasme er viktige stikkord under den tredje nordnorske inkubatorsamlingen, som nå finner sted på Rica Hotel Alta.

Hensikten med arrangementet er ifølge nodeleder Per Buvik i Origo, og vedlikeholde gründernettverket. Rundt 30 bedrifter og tilhørende nodeledere får i disse dager invitasjon til å delta.

– Det er viktig at gründere samles og får muligheten til å presentere seg selv og fortelle hva de jobber med. Mange som akkurat har startet sin virksomhet har identiske problemstillinger knyttet til eksempelvis økonomi og ulike andre systemer. For enkelte bedrifter er det veldig nyttig å få vite mer om hvordan andre jobber, fastslår Buvik.

Samlingen innledes med et sosialt arrangement mandag kveld, før Sjur Dagestad tirsdag morgen skal snakke om forretningsutvikling for bedrifter som har kommet over tidlig gründerfase, og befinner seg i starten på vekstfasen. Dagestad, som er professor II i innovasjon ved NTNU, er kjent for å gi 100 prosent når han holder foredrag.

– Målet med samlinga er at deltakerne skal sitte igjen med motivasjon, nyttige innovasjonsverktøy og et konkret utgangspunkt for det videre innovasjonsarbeidet, oppsummerer arrangøren.

Vil du vite mer om samlingen i Alta kan du kontakte nodeleder Per Buvik på Per Buvik på mobil 928 26 232 eller e-post per.buvik@origonord.no. Jan S. Dølør kan også fortelle mer om inkubatorsamlingen. Han treffes på mobil +47 911 72 725 eller e-post: jan.dolor@origonord.no

 

NYHETER:

11.09.2017
Ny nettside
11.05.2015
Ny prosjektleder i Origo
09.01.2015
Styrekompetansekurs
11.04.2014
Ny prosjektleder i Origo
[ NYHETSARKIV