Logo
Nyhetsartikkel /

Storfornøyd konferansearrangør

Skrevet av: Hege Elisabeth Johansen         Dato: 10.09.10 14:18

En stolt og meget fornøyd Marit Hætta Øverli i Origo kan se tilbake på en aller tiders konferanse i Alta.

– Årets konferanse ble et svært godt arrangement. Hva mer kan man ønske seg enn mange knallgode innledere og en fullsatt kultursal i to dager, smiler Hætta Øverli i Origo, som også denne gang har hatt ansvaret for den praktiske gjennomføringen av den årlige begivenheten som har blitt en tradisjon for store deler av fylkets næringsliv.

 

Grieg Seafood Finnmark fikk prisen
Så langt er tilbakemeldingene gode – også fra innlederne som ga uttrykk for at de personlig fikk stort utbytte av konferansen i Alta. At også rektor ved Markedshøgskolen i Oslo, Trond Blindheim, påpekte at det var den beste konferansen han hadde vært på noen gang, er selvsagt ekstra hyggelig for arrangørene.


Konferansen delte i år ut sin første pris, og mange gode forslag til kandidater kom inn. Det ble ingen enkel jobb for juryen, som bestod av Målfrid Baik fra Finnmark fylkeskommune, Rane Kristensen fra DnB NOR, Harald Karlstrøm fra Arctic Protection, Bjarne Sætrum fra Ishavskraft, Per Erik Ramstad fra Alta Kraftlag og Jan Dølør fra Origo Nord, og avgjøre hvem som skulle få sin velfortjente pris i 2010.
– En samlet jury kom frem til at Greig Seafood Finnmark skulle få historiens første pris i regi av Finnmarkskonferansen. Noe som var vel fortjent av bedriften som innfrir kriteriene som lå til grunn for avgjørelsen. Finnmarkskonferansens næringslivspris er kommet for å bli et fast innslag på konferansen. Så neste år regner vi med at enda flere sender inn gode forslag til kandidater, oppfordrer Marit Hætta Øverli, og ønsker alle hjertelig velkommen tilbake til konferansen i 2011, som da vil finne sted på Rica Hotel Alta.

– Plasskapasiteten gjør at vi allerede har bestemt at neste års arrangement skal avvikles på Rica. Det innebærer imidlertid at vi har måttet flytte konferansen en uke frem, til 13. og 14. september. Så husk å sette av datoene allerede, oppfordrer Marit Hætta Øvrerli.

Origo arrangerer Finnmarkskonferansen sammen med Alta Kraftlag og Ishavskraft. Øvrige samarbeidspartnerer er DnBNor og Finnmark fylkeskommune. Vil du vite mer om Finnmarkskonferansen kan du besøke www.finnmarkskonferansen.no.

Her kan du se hvilke innledere som deltok på konferansen.
Finnmarkskonferansen2010.pdf

Grieg Seafood Finnmark og Håkon Volden stakk av med konferansens første pris.

NYHETER:

11.09.2017
Ny nettside
11.05.2015
Ny prosjektleder i Origo
09.01.2015
Styrekompetansekurs
11.04.2014
Ny prosjektleder i Origo
[ NYHETSARKIV