Logo
Nyhetsartikkel /

Harald Karlstrøm takker for følget

Skrevet av: Elisabeth Andersen         Dato: 27.05.10 10:13

Harald Karlstrøm takker for seg og oppfordrer samtidig til videre dristig satsning som vil gi resultater.

Min jobb i Origo avsluttes i sommer. Gjennom åtte hektiske og interessante år har jeg fått oppleve hvordan store planer kan realiseres ved å bygge allianser mellom sterke utviklingsaktører. Veien fra å være daglig leder og eneste ansatt i Kunnskapsparken Nord i 2002, til å lede et team med ti særdeles dyktige Origo-medarbeidere i det flotte huset i gågata, har langt fra vært en rettlinjet bevegelse. Vi har bygd allianser rundt kunnskapsparken, rundt North Energy, rundt Inkubator Nord, rundt Arctic Protection, rundt Finnmarkskonferansen osv.

Det har vært en ekstremt utadrettet virksomhet der jeg har fått rikelig anledning til å knytte gode kontakter og har fått mange nye venner. Nå ser jeg frem til å konsentrere meg om å utvikle ett selskap, det nordnorske beredskapselskapet Arctic Protection AS. Det er ikke en ny virksomhet for oss i Origo. Vi har arbeidet sammen med den nordnorske alliansen som står bak selskapet i over tre år og jeg har vært styreleder siden august 2008.

Kontakten med Origo vil fortsatt være sterk i min nye jobb gjennom en avtale om støttefunksjoner mens selskapet bygges videre opp. Arctic Protection AS vil søke å fylle en viktig samfunnsrolle med å bidra til å ivareta sikkerheten for kystområdene i landsdelen når oljetransportene fra Russland tiltar og den kystnære oljeutvinningen øker i årene som kommer.

Jeg ønsker mine fantastiske kolleger i Origo lykke til videre og oppfordrer Origos styrer og eiere til fortsatt offensiv og dristig satsing. Det vil gi resultater også i fremtiden.

Takk for meg.

Harald Karlstrøm takker for seg etter åtte år i Origo og oppfordrer styrer og eiere til fortsatt dristig og offensiv satsning i årene som kommer.

NYHETER:

11.09.2017
Ny nettside
11.05.2015
Ny prosjektleder i Origo
09.01.2015
Styrekompetansekurs
11.04.2014
Ny prosjektleder i Origo
[ NYHETSARKIV