Logo
Nyhetsartikkel /

Verdde og COOP med ferskt reinsdyrkjøtt

Skrevet av: Verdde         Dato: 03.02.10 10:05

Nå er ferskt reinsdyrkjøtt endelig tilgjengelig. Verdde AS og COOP tilbyr nå reinsdyrkjøtt ferskt i COOP MEGA butikkene i Alta.

 - Vi har fått mange forespørsler om ferskt reinsdyrkjøtt og folk har lurt på hvorfor dette ikke er tigjengelig når det er nok rein i Nord-Norge. Dette forsøker vi nå å gjøre noe med og nå har altaværingene sjansen til å smake på dette, sier daglig leder i Verdde AS, Johan J.H. Eira.

Prøveprosjekt
- Ferskt reinsdyrkjøtt har hittil vært vanskelig å få tak i og det er noe folk etterspør. Nå gjennomfører vi et prøveprosjekt her i Alta for å se om etterspørselen er reell, uttaler butikksjef i COOP MEGA Bossekop, Liss-Aina Jakobsen.

Krevende produksjon
Produksjon av ferskt kjøtt er mer krevende enn produksjon av fryst vare. Nøkkelord er temperaturkontroll, tempo og nøyaktig logistikk. – Produksjonen skjer i et moderne lokale i Burfjord hvor vi nå også har tilpasset oss også denne type produksjon, sier daglig leder i Verdde AS, Johan J.H. Eira.

Davas
Varene blir solgt under kvalitetsmerket Davas. Verdde AS er en foredlingsbedrift lokalisert i Burfjord i Kvænangen. Bedriften eies av reineiere i Vest-Finnmark og Origo Kapital AS.

Johan J. H. Eira og Liss-Aina Jakobsen prøver ut ferskt reinkjøtt i Coops kjøledisker.

NYHETER:

11.09.2017
Ny nettside
11.05.2015
Ny prosjektleder i Origo
09.01.2015
Styrekompetansekurs
11.04.2014
Ny prosjektleder i Origo
[ NYHETSARKIV