X

Våre ansatte

Astrid Tugwell

:: Daglig leder

 

astrid.tugwell@kporigo.no

+ 47 957 76 343

 •  

  Astrid har bakgrunn som ingeniør og leder fra oljeindustrien. Hun har bred erfaring fra utbyggingsprosjekt i Europa og på norsk sokkel. Hennes hovedområder i Origo er prosjektledelse, kvalitetssikring og HMS, og internasjonal forretningsutvikling.

Liss H. Guddingsmo

:: Kontorleder

 

liss.guddingsmo@kporigo.no

+ 47 480 43 974

Knut Arne S. Kaspersen

:: Prosjektleder

 

knut.kaspersen@kporigo.no

+ 47 996 37 607

 •  

  Knut har en MBA og har flere års erfaring fra Stamina Helse, der han har jobbet med salg, forretningsutvikling, rådgivning og ledelse. Hans hovedområde i Origo er prosjektledelse og arbeid med inkubatorbedrifter.

 •  

  Liss har økonomisk-administrativ utdannelse. Hun har bred erfaring fra veiledning av bedrifter innenfor områdene økonomi og administrasjon. Hennes hovedområder i Origo er rådgivning i inkubatoren, merkantile tjenester og prosjektledelse.

Tone Pettersen

:: Prosjektleder

 

tone.pettersen@kporigo.no

+ 47 416 36 992

 •  

  Tone er utdannet siviløkonom. Hun har prosjektledererfaring fra Alta IF der hun blant annet ledet Alta-turneringen i fotball i fire år. I Origo har Tone prosjektlederansvar for inkubatorprogrammet og konferansen LINK.

Svein Eriksen

:: Prosjektleder

 

svein.eriksen@kporigo.no

+ 47 920 38 575

 •  

  Svein har bred erfaring fra IT og telecom, herunder primært forretnings-utvikling og markedsarbeid. Han har de seneste årene selv initiert eller deltatt i etableringen av selskaper innenfor ulike fagfelt, fra bredbånd/fiber, programvareutvikling, reiseliv og til flyselskap. Hos Origo jobber Svein bl.a. med flere inkubator-bedrifter i finansieringsfase og som prosjektleder.